Tapiokamel er et stivelsesrikt mel med stort bruksområde. Tapiokamel passer perfekt som glutenfritt fortykningsmiddel i supper og sauser.
Tapiokamel er et stivelsesrikt mel med stort bruksområde. Tapiokamel passer perfekt som glutenfritt fortykningsmiddel i supper og sauser.
Kombiner med andre melsorter
Tapiokamel fra Da Carla er et anvendelig mel som kan brukes på utallige måter på kjøkkenet, enten man trenger et glutenfritt mel til supper, sauser og gryter eller vil bytte ut mais- eller potetmelet. Det kan også tilsettes desserter og puddinger, da melet gir en lett og gjennomsiktig tekstur på retten.
God tekstur og sprø skorpe
Det kan være vanskelig for de som følger et glutenfritt kosthold å finne gode alternativer til glutenholdige melsorter. Tapiokamel er et glutenfritt mel uten smak og lukt, og gjør seg ypperlig i kombinasjon med andre ingredienser. Det gir også bedre tekstur og en sprø skorpe til de glutenfrie bakverkene dine, og brukes ofte i pizzabunner og pai. Bruk tapiokamel sammen med andre melsorter for å oppnå best mulig resultat.
Tapiokamel har mange gode egenskaper:
Et naturlig glutenfritt alternativ
Tapiokamel er laget av tørkede nøtter som kommer fra kassavaplanten, der man bruker roten på denne planten til å lage tapiokamelet. Kassavaplanten dyrkes i tropiske strøk og er en populær grønnsak med stort bruksområde. Sørg for at du alltid har dette anvendelige og glutenfrie melet i kjøkkenskapet når du skal diske opp retter for hele familien.
Med inspirasjon fra Sverige og Italia
Da Carla ble grunnlagt i 2016 av den italienske matmammaen Carla Angelini Hägg med en målsetning om å tilby sunn og god hverdagsmat på det nordiske markedet. Da Carla henter sin inspirasjon fra både Sverige og Italia, og produktsortimentet til Da Carla består hovedsakelig av økologiske produkter som er fullstappet av lidenskap for god mat og helse.
Bruk: Kan brukes som mel ved baking og matlaging, eller som fortykningsmiddel i supper og sauser. Kan også brukes i desserter og puddinger. Bør kombineres med andre melsorter ved baking.
Næringsdeklarasjon per 100 g:
Energi | 1496 kJ / 358 kcal |
Fett | 0 g |
- hvorav mettet fett | 0 g |
Karbohydrater | 88,7 g |
- hvorav sukkerarter | 3,4 g |
Fiber | 0,9 g |
Protein | 0,2 g |
Salt | 0,1 g |
Ingrediensfortegnelse: 100% Økologisk tapiokamel.
Allergiinformasjon: Inneholder ingen kjente allergener.
Oppbevaring: Oppbevares på et tørt og svalt sted ved romtemperatur.
Øvrig: Husk at dette produktet ikke er en erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.
IT-BIO-014
EU/Icke EU-jordbruk