Denne økologiske tamarisausen fra BioFood er en ekte japansk soyasaus, lagd etter gamle tradisjoner. I tillegg har den et høyt proteininnhold!
Denne økologiske tamarisausen fra BioFood er en ekte japansk soyasaus, lagd etter gamle tradisjoner. I tillegg har den et høyt proteininnhold!
Hva er tamarisaus?
Tamarisaus er en tradisjonsrik japansk soyasausvariant. Den er mørk og fyldig, og passer spesielt godt til kraftige smaker som rødt kjøtt, grillet og fritert mat og mange typiske japanskinspirerte retter. Dette produktet kommer fra kvalitetsprodusenten BioFood og er økologisk.
Lagd etter gamle japanske tradisjoner
Tamari er et velsmakende komplement til utrolig mange middagsretter. Tamarisaus er tykk og mørk, med en fyldig og godt balansert smak. BioFoods Tamarisaus er lagd etter gammel japansk tradisjon. Det vil si at soyabønnene fermenteres naturlig på store trefat i minst 12 måneder før de blir til deilig, salt tamari!
Tamari Soyasaus Økologisk, 250 ml fra BioFood har mange flotte egenskaper:
Rik på protein!
Denne flotte soyadeigen er også rik på protein. Protein er som kjent en viktig bestanddel av et sunt og balansert kosthold. Proteiner bidrar blant annet til å opprettholde og øke muskelmassen i kroppen.
Bruk: Som soyasaus.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi | 315 kJ / 74 kcal |
Fett | 0,2 g |
- hvorav mettet fett | 0 g |
Karbohydrater | 8,3 g |
- hvorav sukkerarter | 3,4 g |
Protein | 9,8 g |
Fiber | 0 g |
Salt | 14,5 g |
Ingrediensfortegnelse: Vann, SOYABØNNER*, havsalt, saltet shochu* (vann, ris*, salt, koji [Aspergillus oryzae]), ristede SOYABØNNER*, koji.
*Økologisk sertifisert ingrediens.
Allergiinformasjon: Inneholder soyabønner.
Opprinnelsesland: Kina/Canada/USA
Oppbevaring: Tørt, mørkt og ved romtemperatur.
Øvrig: Dette produktet kan ikke erstatte et balansert og variert kosthold og en aktiv livsstil.
NL-BIO-01
Icke EU-jordbruk