Ekologisk japansk soya fra Renée Voltaire som er glutenfri og passer bra i all slags matlaging.
Ekologisk japansk soya fra Renée Voltaire som er glutenfri og passer bra i all slags matlaging.
Tamari er en ekte japansk soyasaus som er laget etter gammel japansk tradisjon. Den har en naturlig og veldig god smak. Soya har dype røtter i Japan, men er slett ikke fremmed i den vestige matlagingen. Denne soyaen har en dyp og rik smak som løfter matlagingen din til nye høyder.
Tamari er en ekte japansk soya som produseres etter gamle tradisjoner. Tamari fermenteres og lagres i flere måneder. Fermentering betyr at soyaen får gjære ved hjelp av melkesyrebakterier. Denne prosessen tar tid, men er også årsaken til den unike, fyldige og rike smaken som Tamari har. En bonus er at denne soyaen også er glutenfri og inneholder økologiske ingredienser.
Tamari er glutenfri.
Antall doseringer per pakke/bruksmengde: Brukes som krydder og smakstilsetter til all slags matlaging. Tilsettes etter eget ønske og smak.
Användning: Används som krydda och smaksättare till all sorts matlagning. Använd efter tyck och smak.
Förvaring: Förvaras torrt i väl försluten originalförpackning.
Övrigt: Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kosthållning.
Næringsinnhold: |
Per 100 ml |
DRI % |
Energi |
354 kJ / 83 kcal |
|
Fett |
0 g |
|
Hvorav mettet fett |
0 g |
|
Karbohydrater |
7,2 g |
|
Hvorav sukkerarter |
0,5 g |
|
Fiber |
0 g |
|
Protein |
14 g |
|
Salt |
13 g |
217 |
Ingredienser og allergener: Vannen, SOYAbønner*, salt, alkohol*.
*Økologisk ingrediens
Oppbevaring: Oppbevares tørt i tett lukket originalemballasje.
Øvrig: Tenk på viktigheten av et variert og balansert kosthold. J
P-BIO-154, ikke-EU-jordbruk.