Solrosfrø er skrelte frø fra den vakre solrosblomsten og et allsidig tilskudd til matlagingen. Strø over wok og gryteretter, bland i rørvarer og smoothies, eller bruk i baking og som ingrediens i müsli, granola og grøt.
For en ekstra smakdimensjon, rist frøene lett med krydder og tamari (lys soyasaus) og bruk som et smakfullt dryss på risretter, couscous, bulgur, quinoa og salater. Prøv også å blande dem i revne rotgrønnsakssalater med god olivenolje, sitrusskall og revet ingefær for en herlig vri!
Ingredienser: Økologiske solrosfrø.
Energi kJ/kcal: 2445/585, Fett (g): 51.5, hvorav mettet (g): 4.5, hvorav enumettet (g): 0, hvorav flerumettet (g): 0, Karbohydrater (g): 11.4, hvorav sukkerarter (g): 2.6, Fiber (g): 8.6, Protein (g): 20.8, Salt (g): 0.02