SoftBake – den ultimate løsningen for volum og luftighet i glutenfritt brød!
Opplev forskjellen med SoftBake og nyt luftige bakverk uten gluten.
SoftBake er en nyhet innen glutenfri baking, bestående av hele 93% kostfiber. Softbake tar bakingen din til neste nivå ved å bidra med volum og luftighet som du aldri tidligere har opplevd ved glutenfri baking. Glutenfrie bakverk har ofte problemer med å oppnå riktig struktur og stabilitet, men med SoftBake er disse utfordringene en saga blott.
Bruk: Følg instruksjonene på pakken. Bruk Softbake ved glutenfri baking.
Næringsverdi | per 100 g |
Energiverdi | 790 kJ / 188 kcal |
Fett | 0 g |
- hvorav mettede fettsyrer | 0 g |
Karbohydrater | 0 g |
- hvorav sukkerarter | 0 g |
Fiber | 93 g |
Protein | 0 g |
Salt | 1,2 g |
Ingredienser: HPMC (E464), bindemiddel