Shiratakinudler fra RawFoodShop er gluten- og laktosefrie nudler med nøytral smak.
Shiratakinudler fra RawFoodShop er gluten- og laktosefrie nudler med nøytral smak.
Mirakelnudler fra Japan
Shiratakinudler fra Raw Food Shops lar deg nyte herlige nudler med et lavt innhold av karbohydrater (bare 0,4 g per 100 g!) og lite smak som gjør at du kan smaksette nudlene etter egen smak og behag. Shiratakinudler har sin opprinnelse i Japan, der ordet Shirataki betyr hvite fossefall. Shiratakinudler er lange og gjennomsiktige nudler som er laget av konjakrot og omtales også som «mirakelnudler».
Bytt ut tradisjonelle nudler og pasta
Pakken inneholder omtrent to porsjoner med shiratakinudler og kan nytes med utallige sauser og tilbehør. Nudlene kan brukes i stedet for tradisjonelle nudler eller pasta, enten man liker italienske eller asiatiske matretter. Den nøytrale smaken gjør at nudlene kan kombineres på utallige måter.
Shirataki nudler har mange gode egenskaper:
Mettende og glutenfri ingrediens
Shirataki nudler fra RawFoodShop er hvite eller glassaktige nudler som gjør seg godt i mange ulike matretter, og blir en mettende og god ingrediens i supper. Nudlene fås også som fettucini og som små pastaperler som blant annet kan brukes i salater. De passer også utmerket for veganere og de som følger et glutenfritt kosthold.
Næringsinnhold per 100 g | |
Energi | 20,9 kJ 5 kcal |
Protein | 0 g |
Karbohydrater | 0,4 g |
hvorav sukkerarter | 0 g |
Fett | 0 g |
hvorav mettet fett | 0 g |
Fiber | 4 g |
Salt | 2 mg |
Ingredienser: Mel från konjacrot (Amorphophallus konjac), vann, salt.
Klargjøringsanvisning og anbefalt døgndose: Hell væsken i påsen och skyll nudlarna i kallt vann. Hell därefter på kokande eller varmt vann och vent noen minutter. Hell därefter av vannet och tillsätt i f.eks. wok, salat, suppe eller din favoriträtt. Om emballasjen åpnes bör produkten förvaras dekt av vann i en krukke/skål i kjøleskap.
Oppbevaringsanvisning: Åpnet emballasje oppbevares i kjøleskap.