Shirataki Rice Pearls er en perlevariant av de populære Shiratakinudlene, og et herlig gluten- og laktosefritt alternativ til vanlig ris.
Shirataki Rice Pearls er en perlevariant av de populære Shiratakinudlene, og et herlig gluten- og laktosefritt alternativ til vanlig ris.
Ris med nøytral smak
Shiratakinudler omtales ofte som «mirakelnudler», og er blitt en populær rett blant de som er opptatt av godt kosthold og en sunn livsstil. Shirataki Rice Pearls har en nøytral smak som gjør den enkel å kombinere med sauser og andre matretter. De små perlene ser ut som ekte ris, og er et supert valg for de som følger et gluten- og laktosefritt kosthold.
Mye brukt i Japan
Shirataki Rice Pearls er laget av den asiatiske konjakplanten, en populær råvare som er blitt mye brukt opp gjennom århundrene. Risperlene ser også flotte ut med sitt hvite og nærmest glassaktige utseende som virkelig pyntet opp rettene dine.
Shirataki Rice Pearls har mange gode egenskaper:
Passer i utallige matretter
Shirataki Rice Pearls er enkel å bruke, bare skyll perlene under kaldt vann og legg dem oppi en skål. Hell deretter kokende vann over og la det hele trekke noen få minutter. Sil av vannet, og perlene er klar til bruk. Perlene passer perfekt til både salater, supper og andre retter der man vanligvis bruker ris.
Ingredienser: Mel från konjacrot (Amorphophallus konjac), vann, salt.
Næringsinnhold per 100 g | |
Energi | 20,9 kJ 5 kcal |
Protein | 0 g |
Karbohydrater | 0,4 g |
hvorav sukkerarter | 0 g |
Fett | 0 g |
hvorav mettet fett | 0 g |
Fiber | 4 g |
Salt | 2 mg |
Klargjøringsanvisning og anbefalt døgndose: Hell væsken i påsen och skyll nudlarna i kallt vann. Hell därefter på kokande eller varmt vann och vent noen minutter. Hell därefter av vannet och tillsätt i f.eks. wok, salat, suppe eller din favoriträtt. Om emballasjen åpnes bör produkten förvaras dekt av vann i en krukke/skål i kjøleskap.
Oppbevaringsanvisning: Åpnet emballasje oppbevares i kjøleskap.