RawFoodShops økologiske, glutenfrie og brune rismel fungerer meget godt som base i en glutenfri melblanding, både til brødbakst, grøt og jevning av sauser.
RawFoodShops økologiske, glutenfrie og brune rismel fungerer meget godt som base i en glutenfri melblanding, både til brødbakst, grøt og jevning av sauser.
En utmerket bakeingrediens!
Rismel fra RawFoodShop har en nøtteaktig og deilig smak. Den er derfor en utmerket bakeingrediens i boller, rundstykker, kaker, småkaker og kjeks.
Glutenfritt
Du kan også bytte ut en del av hvetemelet når du baker med rismel og kombinere det med andre melsorter. Eller du kan velge å kun bruke rismel for å tilby et glutenfritt alternativ til de som ikke kan spise mat som inneholder gluten.
Rismel Brunt ØKO, 500 g fra RawFoodShop har flotte egenskaper:
Rismelets mange bruksområder
Rismel er ikke bare en utmerket ingrediens å bruke når du baker. Mange bruker rismel som fortykningsmiddel i matlaging, for å jevne supper og sauser eller koke velling og grøt. At rismelet er glutenfritt betyr også at det passer for de fleste mager, både store som små!
Produktinformasjon: Forpakningen inneholder 500 gram økologisk brunt rismel.
Bruk: Brukes til baking og matlaging.
Næringsdeklarasjon per 100 g:
Energi | 1505 kJ / 360 kcal |
Fett | 2,8 g |
- hvorav mettet fett | 0 g |
Karbohydrater | 72 g |
- hvorav sukkerarter | 0,9 g |
Fiber | 0 g |
Protein | 7,2 g |
Salt | 0 g |
Ingrediensfortegnelse: Økologisk brunt rismel, hele kjernen med skall (100 %).
Opprinnelsesland: Italia.
Oppbevaring: Oppbevares tørt og svalt.
Øvrig: Dette produktet kan ikke erstatte et balansert, variert kosthold og en aktiv livsstil.