En utsøkt og naturlig råriseddik som gir hvert måltid en elegant smaksdimensjon!
Bli med på en smakreise fra Japan med vår økologiske og veganske råriseddik – en elegant og fyldig smakopplevelse.
Denne råriseddiken er et resultat av tradisjonelt håndverk, hvor risen blir forsiktig dampet, fermentert med Koji og gir en rund, mild syre som passer perfekt til mange retter. Bruk den for å heve smaken på både ferske og grillede grønnsaker, i wok, eller som base i marinader og dressinger.
Denne eddiken er også utmerket som en lett måltidsdrikke, blandet med vann for en balansert og forfriskende smak.
Energi | 201 kj / 483 kcal |
Fett | 0.1 g |
Hvorav mettet fett | 0 g |
Karbohydrater | 8.1 g |
Hvorav sukkerarter | 0 g |
Kostfiber | 0 g |
Protein | 0.9 g |
Salt | 0.1 g |
Råris*. *Økologisk ingrediens
JP-BIO-005 / Icke EU Jordbruk