Skallene fra psylliumfrøene består for det meste av kostfiber som sveller og blir geléaktig når de blandes med vann. De brukes mange steder ved mageproblemer fordi de tiltrekker seg vann og lager fast masse.
Skallene fra psylliumfrøene består for det meste av kostfiber som sveller og blir geléaktig når de blandes med vann. De brukes mange steder ved mageproblemer fordi de tiltrekker seg vann og lager fast masse.
Bruk: Du bruker også psylliumskall når du vil få noe på kjøkkenet til å holde bedre sammen, for eksempel når du skal lage gluten- og eggfrie pannekaker, brød eller kjeks.
Vær forsiktig med doseringen, og la psylliumskallene svelle i ti minutter for å se hvor mye du trenger, før du tilsetter mer. Med en klype psyllium kan du tilberede en saus uten å bruke mel eller lignende.
Energi 138 kJ/33 kcal
Fett 0 g
– varav mättat 0 g
Kolhydrater 0 g
-varav sockerarter 0 g
Protein 0 g
Fiber 67 g
Salt 67 mg
Järn 12 mg, 86% av RI
Innehåll: Ekologiska psylliumfröskal
Ursprung: Indien