Kjøp flere - opptil 20%
Renée Voltaire Pizzabottenmix Glutenfri 220 g

Pizzabunnsblanding Glutenfri 220 g

Renée Voltaire
Kjøp flere - opptil 20%
0 anmeldelser

95 kr
Veil.pris 95 kr
På lager
0 anmeldelser

Kjøp mer - spar mer:

1 stk

95 kr

2 stk

171 kr
-10%

3 stk

242 kr
-15%

4 stk

304 kr
-20%
Du vil motta en e-post så snart produktet er tilbake på lager.
Steng
Vil du ha beskjed når produktet er tilbake på lager?
Avbryt
Selges i pakker på: 1 stk. Minste antall per kjøp: 1 stk
product.backinstock.successmessage
!
Slutt på lager. Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen..

Gratis frakt over 299 kr
Gratis retur
Tollfri leveranse


SKU #A9989-42.MASTER | EAN 7340130507301

Opplev gleden av å skape og nyte en sunn, glutenfri pizza som er både smakfull og tilfredsstillende med Renée Voltaires glutenfrie pizzabunnsmiks.

Les mer
Informasjon
Anmeldelser
Næringsinformasjon & ingredienser

Renée Voltaires glutenfrie pizzabunnsmiks tilbyr en utmerket løsning for alle som lengter etter å nyte hjemmelaget pizza uten gluten og animalske produkter – og det på bare 30 minutter!

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Klar til å mikses
  • Rik på fiber

Denne veganske pizzabunnsmiksen er basert på bokhvete- og tapiokamel, som gir en lett og luftig konsistens, mens psylliumskall og chiafrø bidrar med ekstra fiber og holdbarhet i deigen.

For å lage den perfekte pizzabunnen blandes miksen enkelt med vann, vegetabilsk olje og eplecidereddik. Etter at deigen har hvilt, forstekes bunnen lett i ovnen før den toppes med dine favorittingredienser. Med noen enkle trinn kan du ha en ferdig og deilig pizza på bare 30 minutter – O' Mamma Mia, så enkelt og godt! Pakken inneholder nok miks til å lage 2 til 4 pizzaer, avhengig av størrelsen og tykkelsen på pizzabunnen du foretrekker. Det er det perfekte valget for en familie middag eller en koselig kveld med venner der alle kan skape sin favorittpizza.

Instruksjoner:

Hell innholdet i pakken i en bolle og tilsett 1,25 dl vann, 2 ss vegetabilsk olje og 0,5 ss eplecidereddik. Bland godt og la deigen hvile i omtrent 10-20 minutter.

Kjevle ut deigen og legg den på et bakepapir og forstek bunnen uten topping i ca 10-15 minutter på 200°C. Legg på din favorittopping og stek i ytterligere ca 5-10 minutter på 220-250°C.

Ingredienser: Tapiokamel, bokhvetemel, psylliumfrøskall, chiafrø, bakepulver, kokossukker, salt.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi 1484 kJ / 352 kCal

Fett 2.1 g

Hvorav mettet fett 0.4 g

Karbohydrater 76 g

Hvorav sukkerarter 3.0 g

Kostfiber 4.7 g

Protein 6.6 g

Salt 0.8 g

SE ØKO 01

EU Jordbruk