Mandler anses å være en av de mest næringsrike nøttene og inneholder et stort antall fordelaktige og gode egenskaper for kroppen.
Mandler anses å være en av de mest næringsrike nøttene og inneholder et stort antall fordelaktige og gode egenskaper for kroppen.
Mandelens innhold av fettsyrer, antioksidanter samt umettede og flerumettede fettsyrer bidrar til å redusere nivåene av det såkalte. LDL-kolesterolet, også kjent som det dårlige kolesterolet.
Næringsinnhold |
per 100 g |
Energi |
589 kcal |
Protein |
19 g |
Karbohydrater |
6 g |
hvorav sukkerarter |
4 g |
Fett |
45 g |
hvorav mettet fett |
4 g |
Fibrer |
8 g |
Salt |
0 g |
Ingredienser: Økologiske mandler.
Allergener: Inneholder spor av PARANØTTER.
Opprinnelsesland: Spania
Oppbevaring: Bør oppbevares tørt og svalt.
Øvrig: Tenk på viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil.