Økologisk kakaosmør fra Rawpowder kommer fra rå kakaobønner og er rent kakaofett som er blitt presset ut av kakaomassen.
Økologisk kakaosmør fra Rawpowder kommer fra rå kakaobønner og er rent kakaofett som er blitt presset ut av kakaomassen – passer ypperlig til blant annet baking og hjemmelaget konfekt.
En eksklusiv ingrediens
Det økologiske kakaosmøret er et naturlig produkt, og en viktig ingrediens for å lage en velsmakende og fristende sjokolade. Kakaosmør er en eksklusiv ingrediens som brukes i sparsommelige mengder i den vanlige sjokoladen man kjøper på butikken. Med økologiske kakaosmørknapper fra Rawpowder kan man derfor lage eksklusiv og hjemmelaget konfekt som virkelig smaker!
Brukes til hjemmelaget kjeks og konfekt
Kakaosmøret har et smeltepunkt på 32 grader og bør alltid varmes opp på en skånsom måte, og helst i vannbad, før det blandes sammen med de andre ingrediensene i konfekten. Smøret kan også brukes i hjemmelagde kjeks og kaker, og gir bakverket ditt en herlig aroma og smak.
Økologisk kakaosmør har mange gode egenskaper:
Fløyelsmyk konsistens
Kakaosmør smaker helt fantastisk, men det kan faktisk også brukes til å lage din egen naturlige fuktighetskrem. Kakaosmør har nemlig vært mye brukt som fuktighetskrem opp gjennom historien, med lang holdbarhet og en fløyelsmyk konsistens som gjør den enkel å smøre ut. Den dufter også herlig, noe som gjør den ypperlig som fuktighetskrem for hele kroppen, og særlig som balsam på leppene!
Näringsinnehåll | per 100 g |
Energi | 3 696 kJ / 899 kcal |
Fett | 99,89 g |
- varav mättat fett | 63,07 g |
Kolhydrater | 0 g |
- varav sockerarter | 0 g |
Fiber | 0 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Ingredienser: Ekologisk Criollo kakaosmör från Peru.
Ursprungsland: Peru
Förvaring: Förvaras i ett kallt, mörkt, torrt utrymme (ca 18 °C – 20 °C). Förpackningen bör hållas tillsluten och utom räckhåll för barn.
Övrigt: Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.
SE-EKO-01
EU/Icke EU-jordbruk