Glutenfritt og økologisk hirsemel fra svenske Da Carla som kan brukes når du baker. En kilde til protein og kostfiber!
Glutenfritt og økologisk hirsemel fra svenske Da Carla som kan brukes når du baker. En kilde til protein og kostfiber!
Herlige hirse!
Visste du at hirse er en av våre eldste kjente kornsorter? Arkeologer har funnet tegn på dyrking av hirse fra så langt tilbake som 10 000 f. kr.! Hirse omtaler egentlig en gruppe forskjellige planter som alle har små korn, og det inneholder både proteiner og kostfiber.
Det gode innholdet har gjort hirse til et populært korn. Mel av hirse kan brukes som et glutenfritt og proteinholdig alternativ til annet mel.
Økologisk Hirsemel, 500 g fra Da Carla har mange supre egenskaper:
Hirsemelets fordeler
Innholdet av protein og kostfiber gjør dette melet ekstra attraktivt blant de som trener mye og passer på kostholdet. Protein bidrar jo som kjent til både vekst i og opprettholdelse av muskelmassen i kroppen, noe som er viktig uansett aktivitetsnivå. Protein er et av makronæringsstoffene, det vil si de aller viktigste næringsstoffene vi trenger for å overleve.
Hirsemel fra Da Carla
Vårt hirsemel fra Da Carla kan med fordel brukes når du baker brød, knekkebrød, kaker og småkaker.
Flere bruksområder
Hirsemel inneholder stivelse og kan dermed også brukes til jevning og sammen med maismel.
Bruk: Melet brukes til baking av brød, knekkebrød, kaker og småkaker. Kan brukes som jevning og sammen med maismel.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi | 1452 kJ / 347 kcal |
Fett | 2,9 g |
- hvorav mettet fett | 0 g |
Karbohydrater | 68,6 g |
- hvorav sukkerarter | 0,6 g |
Protein | 10,5 g |
Fiber | 3,2 g |
Salt | 0,1 g |
Ingredienser: 100% økologisk hirse.
Allergiinformasjon: Kan inneholde spor av nøtter og sesam.
Oppbevaring: Mørkt, tørt og svalt.
Øvrig: Dette produktet kan ikke erstatte et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil.
IT-BIO-006
Jordbruk Italien