Råtørkede, økologiske macadamianøtter fra RawFoodShop – nøtter med herlig smak som passer perfekt i desserter, salater eller som snacks.
Råtørkede, økologiske macadamianøtter fra RawFoodShop – nøtter med herlig smak som passer perfekt i desserter, salater eller som snacks.
Herlig i desserter og bakverk
Macadamianøtter er en velsmakende og god nøtt som finner seg godt til rette i både desserter og bakverk. Den smaker nydelig i hjemmelaget konfekt, eller hvorfor ikke bruke den i sjokoladekjeksen for å gjøre den ekstra fristende.
Macadamianøtter smaker også herlig hvis man kombinerer dem med epler, da dette gir en fantastisk kombinasjon av knas, friskhet og konsistens. Prøv også nøttene i salater og ulike middagsretter – de passer særlig godt sammen med grønnsaker og curry!
Macadamianøtter har mange gode egenskaper:
Nøttenes dronning vokser i sakte film
Macadamianøtter kommer opprinnelig fra Australia, men produseres i dag både på Hawaii og i Sør-Afrika. For å kunne dyrke denne nøtten, må man være tålmodig – det kan ta inntil syv år før treet produserer nok nøtter for kommersielt bruk. Macadamianøtter kalles derfor for «the queen of nuts», og har et hardt, brunt skall og en lysegul kjerne som minner litt om kokos på smak.
Økologiske og EU-sertifiserte produkter
Macadamianøtter EKO kommer fra RawFoodShop som lager og distribuerer økologiske og EU-sertifiserte rawfood-produkter. Rawfood beskriver mat og produkter som ikke varmes til mer enn 40 grader sånn at næringsstoffene og enzymene i råvarene opprettholdes. Produktene inkluderer både nøtter, mel og oljer for mennesker som er opptatt av et godt kosthold.
Produktinformasjon: Macadamianøtter EKO, 500 gram.
Bruk: Nøttene kan spises rå eller ristet, i desserter, bakverk, salater og grønnsaksretter.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi | 3004,1 kJ / 718 kcal |
Fett | 75,7 g |
- hvorav mettet fett | 12 g |
Karbohydrater | 13,8 g |
- hvorav sukkerarter | 4,5 g |
Protein | 7,9 g |
Salt | 0 g |
Ingrediensfortegnelse: Økologiske macadamianøtter.
Allergeninformasjon: Kan inneholde spor av peanøtt, mandel, hasselnøtt, valnøtt, cashewnøtt, pekannøtter, paranøtt, pistasjmandler, sesam.
Opprinnelsesland: Australia.
Oppbevaring: Oppbevar på et tørt sted ved romtemperatur. Åpen pose bør oppbevares i kjøleskapet eller i fryseren sånn at nøttene ikke harskner.
Øvrig: Husk at dette produktet ikke er en erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.
SE-EKO-01
Icke EU-jordbruk