Kung Markattas flotte, kaldpressede linfrøolje er knallgod i dressinger og kalde retter. En superpopulær olje blant mange som prioriterer å få i seg gode fettsyrer!
Kung Markattas flotte, kaldpressede linfrøolje er knallgod i dressinger og kalde retter. En superpopulær olje blant mange som prioriterer å få i seg gode fettsyrer!
Økologisk linfrøolje med spennende smak
Bruk oljen til å gi god smak til salater, sauser, dressinger, vinaigretter og supper. Den har en litt pepperaktig smak som passer godt til veldig mye! Du kan også ringle den over ferdig grillet/stekt kjøtt, fisk, grønnsaker og mye mer. Kaldpresset linfrøolje er ekstra populær blant de som vektlegger et variert og balansert kosthold.
Egnet til kalde retter
Denne linfrøoljen er kaldpresset, og det vil si at den ikke egner seg til steking og varmebehandling. Derimot, kan du ringle den over ferdig tilberedte varmretter uten problem, og du kan selvsagt bruke den i alle slags kalde retter.
Linfrøolje kaldpresset ØKO fra Kung Markatta er ...
Oxygard-metoden
Kung Markattas linfrøolje er presset med den spesielt utviklede Oxyguard-metoden. Denne metoden gjør at linfrøoljen kan utvinnes fra frøene uten at linfrøene blir utsatt for hverken varme, syre eller lys i løpet av prosessen. Dermed bevares både smaken og innholdet så godt som mulig!
Linfrø går aldri av moten
Linfrø er ikke noe nytt på det norske kjøkken. De avlange, små frøene er mye brukt i både brød, knekkebrød, müsli og i smoothiebowls og lignende. Her får du linfrøenes kraft samlet i en nydelig olje som er superenkel å bruke!
Næringsinnhold per 100 g:
Energi | 3700 kJ / 900 kcal |
Fett | 100 g |
- hvorav mettet fett | 9,7 g |
Karbohydrater | 0 g |
- hvorav sukkerarter | 0 g |
Protein | 0 g |
Fiber | 0 g |
Salt | 0 g |
Ingrediensfortegnelse: Linfrøolje**.
** = EU-økologisk
Opprinnelsesland: Italia
Oppbevaring: Mørkt og tørt, utilgjengelig for barn.
Øvrig: Dette produktet kan ikke erstatte et balansert og variert kosthold og en aktiv livsstil.
DE-ÖKO-006
EU/Icke EU-jordbruk