Hirseflak fra RawFoodShop er laget av hel, skrelt hirse som er dampet og blitt valset til fine flak. Rik på mineraler, vitaminer og fiber.
Hirseflak fra RawFoodShop er laget av hel, skrelt hirse som er dampet og blitt valset til fine flak. Rik på mineraler, vitaminer og fiber.
Fin og mild smak. Perfekt til grøt eller i bakverk. Økologisk hirse ble dyrket allerede i bronsealderen her i Norden og har havnet i skyggen av andre kornslag. Hirse har en fin og mild smak, men kan oppleves som litt bitter på grunn av naturlig forekommende hirse saponin.
Hirsegrøt (1 porsjon): Kok opp 1 dl hirseflak i 2½ dl vann og tilsett litt havsalt. La koke i 5-10 minutter under omrøring. Server med f.eks. frukt og risdrikke.
Ingredienser: Økologisk hirse.
Opprinnelsesland: Kina.
Oppbevaring: Oppbevares tørt og kjølig.