Dette naturlige saltet, kjent for sin vakre rosa farge som kommer fra det naturlig forekommende jernet, er perfekt både som strøsalt og i matlaging.
Manna Himalayasalt har sitt opphav fra de gamle saltgruvene i Pakistan.
Himalayasaltet ble dannet for millioner av år siden da en stor innsjø tørket ut og ble dekket av fjell under kontinentaldriften, noe som resulterte i disse saltkrystallene.
Manna Himalayasalt passer til alle kulinariske formål. Bruk det finkornede saltet som krydder eller i forskjellige matretter. Saltkrystallene løses raskt opp og forbedrer smaken i dine retter. Siden Himalayasaltet er ubehandlet og fritt for antiklumpemiddel kan det klumpe seg noe, men det påvirker ikke kvaliteten eller smaken.
Per 100 g/ml:
Energi kj / kcal
Fett 0.0 g
> varav mättat 0.0 g
Karbohydrater 0.0 g
> varav sockerarter 0.0 g
Fiber 0.0 g
Protein 0.0 g
Salt 0.0 g
Ingredienser: Himalayasalt.
NO-ØKO-01
Ikke-EU jordbruk