Økologisk havremel fra RawFoodShop har en mild, søt smak og passer perfekt i glutenfri bakst!
Økologisk havremel fra RawFoodShop har en mild, søt smak og passer perfekt i glutenfri bakst!
Havremel – et utmerket valg!
Havremel brukes ofte i mat som kaker, boller, brød, vafler og annen mat hvor mel er en viktig ingrediens. For de som er spesielt interessert i trening og kosthold, er glutenfritt havremel fra RawFoodShop et utmerket valg. Det er en velsmakende proteinkilde med lavt innhold av sukker og salt.
Havremel Glutenfritt ØKO, 500 g fra RawFoodShop har følgende gode egenskaper:
Havremel – glutenfri proteinkilde!
Havre inneholder ikke gluten og er en kilde til protein. Proteiner bidrar til økt muskelvekst og opprettholdelse av muskelmassen.
Havremel fra RawFoodShop er et utmerket alternativ til melsorter som inneholder gluten. Med havremelets milde og søte smak kan du lage deilige glutenfrie og proteinholdige bakverk og vafler som smelter i munnen.
Supert for veganere
Havre er et plantebasert produkt. RawFoodShops havremel passer derfor godt inn som en hverdagslig ingrediens i et vegansk kosthold, spesielt siden det er en kilde til protein!
Dyrking av havren
Havren fra RawFoodShop er dyrket på spesielt utvalgte gårder og åkrer, som ikke har vært dyrket med andre avlinger som hvete, rug og bygg i løpet av de to foregående årene. Havren inspiseres og høstes, i tillegg til at produksjonen utføres under streng kvalitetskontroll.
Produktinformasjon: Forpakningen inneholder 500 gram glutenfritt havremel.
Bruk: Brukes i bakverk og annen mat.
Næringsdeklarasjon per 100 g:
Energi | 1547 kJ / 370 kcal |
Fett | 6 g |
- hvorav mettet fett | 1,6 g |
Karbohydrater | 55 g |
- hvorav sukkerarter | 1,2 g |
Fiber | 0 g |
Protein | 14 g |
Salt | 0,1 g |
Ingrediensfortegnelse: Økologisk havremel (100 %).
Opprinnelsesland: Finland.
Oppbevaring: Oppbevares tørt og svalt.
Øvrig: Dette produktet kan ikke erstatte et balansert, variert kosthold og en aktiv livsstil.