Hampfrø er en god kilde til kostfiber i tillegg til å ha høyt proteininnhold, noe som gjør dem til en ny favoritt i hverdagen. Bruk dem i frokostblandinger eller yoghurt for en god start på dagen, eller i salater og brød for sunne lunsj- og middagsingredienser.
Hampfrø er veldig sunne og allsidige frø som kan brukes til så mangt.
Hampfrø til folket!
Hampfrø er en god kilde til kostfiber i tillegg til å ha høyt proteininnhold, noe som gjør dem til en ny favoritt i hverdagen. Bruk dem i frokostblandinger eller yoghurt for en god start på dagen, eller i salater og brød for sunne lunsj- og middagsingredienser.
Hampfrø er superfrø av flere grunner:
Mange bruksområder
Frøene er supert å bruke for eksempel i salater, frokostblandinger, til yoghurt og smoothies, eller de kan brukes til baking.Hampefrø kan også spises rå, eller lett ristet. Du bør ikke varme opp frøene til mer enn 180 grader, da vil fettet i nøttene ødelegges.
Bruk: Bland i smoothie eller strø over yoghurt, grøt eller salat. Du kan også lage din egen hampmelk.
Oppbevaring: Oppbevares tørt og kjølig, ikke over normal romtemperatur.
Ingredienser: Økologiske skallede hampfrø
NÆRINGSINFORMASJON PER 100 G:
Energi 2562 kJ / 610 kcal
Fett 52 g
Hvorav mettet fett 4 g
Karbohydrat 1 g
Hvorav sukkerarter 1 g
Fiber 2 g
Protein 32 g
Salt 0 g
SE-EKO-06
EU-landbruk