Toppselgere
Prisfunn
Kung Markattan Ghee EKO, 190 g

Ghee 190 g

Kung Markatta
Toppselgere
Prisfunn
6 anmeldelser

87 kr
                    {"value":87.2,"currency":"NOK","formatted":"87 kr","decimalPrice":"87.20","referenceId":8,"periodDays":30,"lowestPriceFlag":true,"lowestPriceDebugMode":true,"showDiscountPercentage":false,"discountPercentage":0,"isVisible":true,"hasValue":true,"list":{"currency":"NOK","decimalPrice":"109.00","formatted":"109 kr","referenceId":6,"value":109}}
                
Laveste pris 30 dager 87 kr Veil.pris 109 kr
På lager
6 anmeldelser

Du vil motta en e-post så snart produktet er tilbake på lager.
Steng
Vil du ha beskjed når produktet er tilbake på lager?
Avbryt
Selges i pakker på: 1 stk. Minste antall per kjøp: 1 stk
product.backinstock.successmessage
!
Slutt på lager. Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen..

Gratis frakt over 299 kr
Gratis retur
Tollfri leveranse


SKU #A2221-658.MASTER | EAN 7391835917742

Ghee, eller klaret smør, er et meieriprodukt som tåler høy varme og har lang holdbarhet. Ghee er supert i sørøstasiatiske retter, og fungerer både som stekefett og smaksforsterker.

Les mer
Informasjon
Anmeldelser
Næringsinformasjon & ingredienser

Ghee, eller klaret smør, er et meieriprodukt som tåler høy varme og har lang holdbarhet. Ghee er supert i sørøstasiatiske retter, og fungerer både som stekefett og smaksforsterker.

Gøy med ghee!
Ghee er en tradisjonell og svært hyppig brukt ingrediens i det sørøstasiatiske kjøkken. Ghee er så populært fordi det kan brukes til både steking og smaksetting, i tillegg til at det har superlang holdbarhet i forhold til vanlig smør selv uten å stå i kjøleskap.

Stek og smaksett med ghee
Ghee tåler veldig høye temperaturer, i motsetning til vanlig smør, som blir brent og bittert ved høye temperaturer. Det gjør ghee ekstremt praktisk til steking og fritering, der du også får tilført rettene dine en rund og nøtteaktig smak som kler det meste!

Ghee ØKO fra kung Markatta har mange flotte egenskaper:

  • Stek ved høye temperaturer
  • Nydelig smørsmak
  • Obligatorisk i sørøstasiatisk matlaging
  • Lang holdbarhet – selv på kjøkkenbenken!
  • Fritt for salt

Bruksområder
Ghee er spesielt kjent fra det indiske kjøkken og indiskinspirerte retter. Siden produktet tåler høye temperaturer egner det seg både til å grille tandoori style og til deilige gryter som butter chicken. Du kan også bruke ghee til confitering – en spennende matlagingsteknikk der du trekker kjøtt sakte i fett ved mye lavere temperatur enn f. eks. ved fritering. Resultatet blir utrolig mørt og smaksrikt!

Hvordan lager man ghee?
Kung Markattas Ghee lages av økologisk smør. Produksjonsprosessen innebærer at vann og protein skilles fra smøret gjennom skånsom oppvarming i 16 til 18 timer til vannet er fordampet og melkeproteinet forbrent. Etter det filtreres smøret, og den rene, vakkert gule smørmassen som blir igjen er det vi kaller ghee.

Tips!
Hvis du bruker rene metallredskaper når du forsyner deg av ghee, vil produktet holde seg i inntil to måneder!

Stol på Kung Markatta
Den svenske matvareprodusenten Kung Markatta er kjent for å lage gode og gjennomtenkte produkter med stilige innpakninger. Det beste fra begge verdener! Produktene fra Kung Markatta er både pene på kjøkkenbenken og hjelper deg å lage ekstra god mat.

Bruk: Til baking og steking. Bruk metallredskaper når du forsyner deg av ghee, så holder den seg i opptil to måneder.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi 3672 kJ / 893 kcal
Fett 99 g
- hvorav mettet fett 73 g
Karbohydrater 0 g
- hvorav sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Fiber 0 g
Salt 0,005 g

Ingrediensfortegnelse: Økologisk klaret SMØR.**

** = EU-økologisk

Allergiinformasjon: Kan inneholde spor av: laktose, melkeprotein

Oppbevaring: Uåpnet pakning svalt og tørt. Åpnet pakning kaldt. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Øvrig: Dette produktet kan ikke erstatte et balansert og variert kosthold og en aktiv livsstil.

EU-cert

DE-ÖKO-039

EU-jordbruk