Durramel fra RawFoodShop er en naturlig glutenfri råvare med smak av fullkorn, som passer utmerket til brødbakst og smaksrike skolebrød.
Durramel fra RawFoodShop er en naturlig glutenfri råvare med smak av fullkorn, som passer utmerket til brødbakst og smaksrike skolebrød.
Italiensk glutenfri durra
Økologisk durra kommer opprinnelig fra Afrika, men RawFoodShops durra er dyrket i Italia. Durra er også kjent som sorghum. Her har durraen blitt malt i en helt glutenfri kvern, før den til slutt blir testet i laboratorium for å sikre at den er glutenfri!
Nydelig fullkornsmak
Durramel fra RawFoodShop er en proteinkilde med meget gode bakeegenskaper, spesielt i gjærdeiger. Den er derfor en utmerket ingrediens å bruke i brød, kaker, boller og lyse bakverk. Den nydelige fullkornsmaken kan minne litt om smaken du finner i rug-, spelt- eller byggmel.
Duramel ØKO, 500 g fra RawFoodShop har følgende gode egenskaper:
Proteinholdig durramel
Durramel har lavt innhold av sukkerarter og salt, og er en god proteinkilde. Proteiner bidrar til økt muskelvekst og til opprettholdelse av muskelmasse og normale knokler. Det er derfor et populært produkt hos de som er opptatt av trening og kosthold.
Et alternativ til glutenholdige melsorter
For de som ikke kan spise mat eller bakst med gluten i, er det viktig å finne et godt alternativ til glutenholdige melsorter. Da er durramel fra RawFoodShops det riktige valget – du får deilig glutenfri bakst med fullkornsmak!
Produktinformasjon: Forpakningen inneholder 500 gram økologisk durramel.
Bruk: Brukes når du baker.
Næringsdeklarasjon per 100 g:
Energi | 1501 kJ / 359 kcal |
Fett | 3,2 g |
- hvorav mettet fett | 1,6 g |
Karbohydrater | 69,7 g |
- hvorav sukkerarter | 1,2 g |
Fiber | 0 g |
Protein | 11,1 g |
Salt | 0,1 g |
Ingrediensfortegnelse: Fullkornsmel av durra/sorghum*.
*Økologisk sertifisert ingrediens.
Opprinnelsesland: Italia.
Oppbevaring: Oppbevares tørt og svalt.
Øvrig: Dette produktet kan ikke erstatte et balansert, variert kosthold og en aktiv livsstil.