Denne veganske dashibuljongen fra Japan med Shiitakesopp og Kombualg gir en perfekt balansert, fyldig og dyp umamismak som løfter smaken på alle ingredienser og retter!
Den nøye utvalgte kombinasjonen av shiitakesopp og kombualg skaper en smakfull buljong med en umami-profil. Bruk den som base i supper, sauser og gryteretter, eller som smakforsterker i ramen, miso, tempura og grillede grønnsaker.
En klassisk japansk smakforsterker som løfter ethvert måltid!
Energi | 1074 kj / 253 kcal |
---|---|
Fett | 0.4 g |
Hvorav mettet fett | 0 g |
Karbohydrater | 40 g |
Hvorav sukkerarter | 5.9 g |
Kostfiber | 2.6 g |
Protein | 22 g |
Salt | 26 g |
Oligosakkarid (tapioka, søtpotet), havsalt, gjær ekstrakt (gjær, dekstrin, salt), shiitakepulver, kombualg pulver (laminaria japonica).
JP-BIO-005 / Icke EU Jordbruk