En klassisk japansk smakforsterker som løfter dine retter til nye høyder!
Denne Dashibuljongen er laget med nøye utvalgte råvarer, der den røkte bonitofisken, shiitakesoppen og kombualgen samarbeider for å skape den klassiske umamismaken. Det er en fantastisk base for supper, sauser, gryteretter, ramen eller miso.
Den er også utmerket i marinader for grillede grønnsaker eller som en smakforsterker for udon og tempura. Den allsidige smaken gjør at du også kan bruke den som et kryddersalt for å løfte dine måltider.
Energi | 1137 kj / 268 kcal |
---|---|
Fett | 6 g |
Hvorav mettet fett | 0 g |
Karbohydrater | 55 g |
Hvorav sukkerarter | 12 g |
Kostfiber | 0 g |
Salt | 27 g |
Innhold: Oligosakkarid (tapioka, søtpotet), havsalt, gjærekstrakt (gjær, dekstrin, salt), bonitopulver (FISK), shiitakepulver, kombualgpulver (laminaria japonica).