Puffet bokhvete av økologisk dyrket bokhvete. Kun en ingrediens – skrelt og puffet bokhvete.
Puffet bokhvete – et spennende og naturlig glutenfritt produkt
Bokhvete regnes for å være en slags mininøtt, som vokser på en urt i gresslekten. Selv om bokhvete kanskje høres ut som en type hvete, er den faktisk ikke i slekt med hvete i det hele tatt. Bokhveteplanten er i slekt med blant annet engsyre og rabarbra.
Puffet bokhvete for alle!
Bokhvete kommer fra en plante som er lettfordøyelig og skånsomt for magen. Bokhvetepuffer er selvsagt også et fullvegetabilsk produkt, og det har som nevnt ingenting med hvete å gjøre til tross for navnet. Bokhvetepuffer egner seg dermed i frokostskåla for både veganere og glutenallergikere.
Puffet bokhvete ØKO fra Biofood har mange flotte egenskaper:
Spennende bruksområder!
Puffet bokhvete har overraskende mange bruksområder utover frokostskåla. Du kan virkelig løfte vaniljeisen ved å toppe den med et par spiseskjeer puffet bokhvete og ringle litt honning eller agavesirup over. Det samme kan du gjøre med mange krembaserte kaker og desserter!
Deilig «konfekt» med bokhvete
Du husker vel barndommens risboller? Puffa ris og smelta sjokolade i herlig harmoni i små muffinsformer. Bytt ut puffa ris med puffa bokhvete, og du har en oppdatert og moderne variant!
Bruk: Som puffet ris eller annen frokostblanding. Kan også brukes til baking og som spennende topping på desserter.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi | 1458 kJ / 344 kcal |
Fett | 1, g |
- hvorav mettet fett | 0,3 g |
Karbohydrater | 71 g |
- hvorav sukkerarter | 0,4 g |
Protein | 9,3 g |
Kostfiber | 3,7 g |
Salt | 0,01 g |
Ingrediensfortegnelse: Skrelt, puffet bokhvete.
Allergiinformasjon: Kan inneholde spor av CASHEWNØTT, HASSELNØTT, VALNØTT, PARANØTT, PISTASJ og MANDEL.
Oppbevaring: Tørt, mørkt og ved romtemperatur.
Øvrig: Dette produktet kan ikke erstatte et balansert og variert kosthold og en aktiv livsstil.
AT-BIO-301
EU-jordbruk