Kjøp flere - opptil 20%
Ekologiska, kärnfria dadlar Biofood

Kjernefrie dadler 200 g

Biofood
Kjøp flere - opptil 20%
2 anmeldelser

59 kr
Veil.pris 59 kr
På lager
2 anmeldelser

Kjøp mer - spar mer:

1 stk

59 kr

2 stk

106 kr
-10%

3 stk

150 kr
-15%

4 stk

189 kr
-20%
Du vil motta en e-post så snart produktet er tilbake på lager.
Steng
Vil du ha beskjed når produktet er tilbake på lager?
Avbryt
Selges i pakker på: 1 stk. Minste antall per kjøp: 1 stk
product.backinstock.successmessage
!
Slutt på lager. Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen..

Gratis frakt over 299 kr
Gratis retur
Tollfri leveranse


SKU #A6072-3.MASTER | EAN 7330137035846

Dadler Kjernefrie er økologiske dadler uten kjerner fra Biofood – søte og gode dadler som kan brukes både i salater, desserter, snacks og bakverk!

Les mer
Informasjon
Anmeldelser
Næringsinformasjon & ingredienser

Dadler Kjernefrie er økologiske dadler uten kjerner fra Biofood – søte og gode dadler som kan brukes både i salater, desserter, snacks og bakverk!

En naturlig snack
Kjernefrie dadler fra Biofood er et godt alternativ for deg som elsker dadler, og som vil bruke dem i både müslien, grøten og yoghurten for en ekstra herlig frokost! Dadlene kan også spises i stedet for det vanlige lørdagsgodteriet eller potetgullet for en spennende og naturlig snack.

En mykere konsistens
Dadler Kjernefri fra Biofood kan også blandes inn i smoothien eller dippen. For å gjøre det enklere å blande ingrediensene og å oppnå en mykere konsistens, kan du bløtlegge dadlene i 10-15 minutter før de kjøres sammen med andre ingredienser i blender eller med stavmikser. Bløtleggingsvannet kan deretter brukes i både smoothie og juice for å få en søtere smak!

Dadler Kjernefrie fra Biofood har mange gode egenskaper:

  • God og søt smak
  • Passer godt til baking uten raffinert sukker
  • Inneholder ikke kjerner
  • Kan brukes i smoothies, grøt, desserter, energibarer ++

Tradisjonsrike dadler
Dadler har en herlig smak som kan beskrives som både søt og aromatisk. De kan brukes på utallige måter, og i Norge spises det mye dadler særlig ved juletider. En tradisjonsrik snack som med hell kan kombineres med andre smaker, som for eksempel ost og skinke. Hvorfor ikke bruke dadlene til å skape et enda mer spennende tapasbord?

I Midtøsten er det vanlig å bruke dadler i både desserter og middagsretter, og de omtales også som «ørkenens delikatesse». Daddelen kan spises både tørket og fersk, og den har et spiselig skall som knaser lett når du biter i det. Dadler smaker også nydelig hvis man blander dem inn i konfekten sammen med sjokolade og litt salt – en skikkelig smaksbombe!

Biofood – det naturlige valget
Biofood er et svensk selskap med 25 års erfaring, og som tilbyr et bredt utvalg av økologiske, naturlige og bærekraftige produkter av best mulig kvalitet innen både mat og hudpleie. Grunntanken til Biofood er at de ønsker å tilby økologiske og vegetariske produkter – mat som er bra både for menneskene, dyrene og naturen vi lever i.

Ingredienser: 100% Økologisk kjernefrie dadler fra Biofood.