Våre økologisk dyrkede gresskarkjerner fra Biofood er en kilde til fiber og protein. De inneholder lite salt og er knallgode i salater, müsli og mye mer!
Våre økologisk dyrkede gresskarkjerner fra Biofood er en kilde til fiber og protein. De inneholder lite salt og er knallgode i salater, müsli og mye mer!
Gresskarkjerner er gull!
Gresskarkjerner, eller gresskarfrø, er et kjent og kjært innslag på kjøkkenet. Det er ikke rart, for kjernene har en deilig, mild smak, herlig og knasende konsistens og er en kilde til gode ting!
Man kan garnere alle slags retter med gresskarkjerner. Det er også helt supert å ha dem i brøddeig og på toppen av brød før du steker dem. Kjernene gir en deilig, nøttete smak og konsistens til både salte og søte bakverk. Og selvsagt er de superdigge som snacks!
Gresskarkjerner er bra for mer enn bare smak!
Gresskarkjerner fra Biofood er en kilde til protein. Protein bidrar som kjent til å opprettholde og øke muskelmassen i kroppen. De inneholder også lite naturlig forekommende salt og sukker. I tillegg, er de rike på kostfiber!
Gresskarkjerner, 700 g fra Biofood har mange flotte egenskaper:
Tips til bruk
Disse gresskarkjernene er knallgode å riste med tamari eller shoyu (lys soya) og drysse over måltider som flott pynt. Bruk Biofoods gresskarkjerner når du baker, som ingrediens i müsli, granola og grøt eller som topping på fruktsalaten. Du kan også fint nyte gresskarkjerner rett fra posen – som et godt og raskt mellommåltid.
Innhold: Gresskarfrø (økologiske).